minuman keras yang tinggi atau bir
Pada masa akan datang, bir buatan tangan seperti Bear Bear, yang tidak mempunyai bekalan di pasaran, akan dihasilkan di sebelah awan Bear di kilang minuman Chilsung, yang boleh menugaskan alkohol kepada syarikat lain dengan menyemak semula undang-undang cukai saham.Lotte Chilsung Beverage mengumumkan pada 23 bahawa ia melabur dalam kemudahan untuk mewujudkan kluster bir buatan tangan […]

Pada masa akan datang, bir buatan tangan seperti Bear Bear, yang tidak mempunyai bekalan di pasaran, akan dihasilkan di sebelah awan Bear di kilang minuman Chilsung, yang boleh menugaskan alkohol kepada syarikat lain dengan menyemak semula undang-undang cukai saham.
Lotte Chilsung Beverage mengumumkan pada 23 bahawa ia melabur dalam kemudahan untuk mewujudkan kluster bir buatan tangan di kilang Chungju Brewery 1 dengan kerjasama Jeju Brewery. Lotte Chilsung mempunyai kekuatan dalam pengeluaran dan pengedaran massa, dan Jeju Brewery mempunyai pengetahuan bir buatan sendiri, jadi kedua-dua pihak akan bergabung untuk sinergi.
Persatuan Beer buatan sendiri Korea menganggarkan bahawa pasaran bir buatan sendiri domestik telah berkembang kira-kira 50% berbanding tahun 2019, dan pasaran bir buatan sendiri domestik dianggarkan mencapai 120 bilion won tahun lepas. Walaupun kegilaan untuk minyak rumah bertiup dengan Corona 19, harga bir buatan sendiri, yang agak tinggi dalam kos pengeluaran, sangat dipengaruhi oleh perubahan dalam standard cukai bir dari harga (dari cukai ke harga) kepada kapasiti (cukai). Industri ini menjangkakan pasaran mencapai 370 bilion won menjelang 2023.
Masalahnya ialah bir buatan sendiri kecil boleh mengikuti bekalan mengikut kadar permintaan bir buatan sendiri, yang juga diselesaikan. Pindaan kepada Akta Cukai Liquor telah ditugaskan kepada syarikat yang menghasilkan jenis minuman keras yang sama sejak Januari tahun ini, yang membolehkan mereka menghasilkan minuman keras kepada syarikat lain. Sehingga kini, undang-undang tidak dapat menghasilkan arus perdana dengan membatasi penerbitan lesen pembuatan minuman keras oleh kilang pembuatan. Lotte Chilsung, yang memasuki pasaran pengeluaran bir buatan sendiri tanpa melabur dalam kemudahan besar, adalah menang-menang kerana ia dapat meningkatkan kadar penggunaan kemudahan pengeluaran bir.
Lotte Chilsung Beverage merancang untuk menugaskan bir buatan tangan selepas kemudahan kluster selesai. Khususnya, bekalan bir beruang yang dihasilkan oleh pembuat bir buatan tangan Seven Broy dan diedarkan oleh kedai serbaneka CU sangat tidak mencukupi kerana popularitinya. "Kami sedang berunding dengan beberapa syarikat bir buatan tangan," kata seorang pegawai minuman Lotte Chilsung.
Lotte Chilsung Beverage adalah rakan kongsi utama dengan 'Jeju Beer' dalam projek 'Kluster Beer buatan tangan'.
Lotte Chilsung Beverage mempromosikan projek kluster bir buatan sendiri, dan Jeju Beer menawarkan pelbagai pendapat mengenai proses pembuatan keseluruhan untuk pengeluaran bir buatan tangan terbaik. Lotte Chilsung Beverage menyimpulkan perjanjian perkongsian dengan mencerminkan kepakaran Jeju Beer dan pengetahuan yang telah memimpin pasaran bir buatan tangan.
Lotte Chilsung Beverage telah melabur dalam peralatan pengeluaran bir buatan tangan dengan kerjasama Jeju Brewery selama kira-kira 8 bulan dari Julai tahun lepas, dan merancang untuk mempercepatkan pembinaan kluster bir buatan tangan dengan memperkenalkan kemudahan klon Jerman untuk pengeluaran bir ale.
"Kami menjangkakan kemudahan dan pengetahuan pengeluaran Lotte Chilsung Beverage, inovasi Jeju Beer, dan sinergi kapasiti R & amp; D akan mewujudkan inovasi baru dalam pasaran bir," kata seorang pegawai minuman Lotte Chilsung.
Seorang pegawai bir Jeju berkata, "Memandangkan minuman Lotte Chilsung memasuki 강남풀싸롱 era kepelbagaian bir Korea, kami menyatakan simpati yang mendalam untuk makna dan niat menang-menang untuk mewujudkan kluster bir buatan sendiri.""Perjanjian ini akan menyumbang kepada pembangunan pasaran bir Korea dan menyediakan bir berkualiti tinggi kepada lebih ramai pengguna sebagai tindak balas kepada permintaan letupan," katanya.
Sebaliknya, Jeju Brewery adalah syarikat dengan kemudahan dan makmal tertinggi di dunia. Dalam tempoh tiga tahun, jumlah jualan melebihi 32 bilion won, yang dianggap mempopularkan bir buatan sendiri

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다