niet-gedekte kleine leningen
Ik vroeg me af of ik een lening van 3 miljoen dollar zou krijgen. De kredietscore was behoorlijk laag. Veel verwachtingen. Er waren veel mensen die zich zorgen maakten over waar en waar ze zouden moeten worden betaald om extra leningen te ontvangen. Ik voelde me te veel om de lening alleen te herkennen. Ik […]

Ik vroeg me af of ik een lening van 3 miljoen dollar zou krijgen. De kredietscore was behoorlijk laag. Veel verwachtingen. Er waren veel mensen die zich zorgen maakten over waar en waar ze zouden moeten worden betaald om extra leningen te ontvangen.

Ik voelde me te veel om de lening alleen te herkennen. Ik heb veel leningen alleen ontvangen en ik heb er een aantal ontvangen, maar ik heb er een aantal slechte leningen voor gekregen 폰테크 omdat ik niets wist.

En toen werd hij rentevergoeding en een kredietscore. En toen werd hij heel voorzichtig met extra leningen. Ik had nu geen grote limiet nodig, maar ik had drie miljoen dollar aan leningen nodig, maar ik was niet bang om te weten waar ik ze moest krijgen.

Ik dacht dat het mogelijk was dat de lening van 3 miljoen dollar zou worden geleend, maar ik heb het opgehaald en geprobeerd met betrekking tot 3 miljoen leningen. Ze zeiden dat ze hier in het café zouden helpen met leningen?

Dus ik benijdde het als ik zie dat mensen die onaangenaam en onaangenaam zijn, hier worden geraadpleegd en worden geleend. Ik wilde dat je me zou ontmoeten, omdat je me zou vergelijken en je zo goed mogelijk zou kunnen uitleenen.

Ik had geen idee wat het zou zijn, en ik dacht dat je zo goed mogelijk zou kunnen lenen. Dus ik ben in het café gegaan en heb een aanvraag ingediend voor een consultatie met betrekking tot drie miljoen dollar aan leningen.

Dus ik kon de hemel hier ontmoeten. Ik heb de lucht gevraagd of er nog eens 3 miljoen extra leningen beschikbaar zijn, met uitleg over mijn omstandigheden en omstandigheden. De hemel controleerde mijn voorwaarden.

Gelukkig vertelde hij me dat drie miljoen dollar aan leningen beschikbaar was, zelfs als het twee financiële transacties waren. Dus ik kreeg een directe introductie. Ik heb een gelukkige 3 miljoen gewonnen voor mijn eigen kapital, en hoewel de rente niet lager was dan 18 procent, was er geen andere manier om te doen omdat ik mijn kredietscore al had verlaagd tot 620 punten.

Ik was zo dankbaar dat ik geen peetvader was en ik kon het aanvragen om een ​​lening van 3 miljoen dollar. Ik denk dat ik de lening die ik wil, niet erg goed heb ontvangen.

Het leek vooral goed om te zien hoe veel financiële bedrijven zich in een tweefinancieringsplan zouden kunnen vergeleken om hun eigen rentetarieven zo laag mogelijk te houden. Dus ik denk dat je tevreden bent met de andere mensen die een goede lening krijgen.

Ik vind het echt jammer dat je vrijgezel bent en geen huis of auto hebt.
Gelukkig heeft de gelukkige vrouw een lening zonder garantie gevonden
Hij had geld nodig. Hij heeft geen plek.
Zelfs als je een zus had, was ze minder dan iemand anders, en haar ouders stierven vroeg ...
Dus het was moeilijk om hier te komen met een situatie als deze die geld nodig heeft.
Ik heb nooit geweten dat er een kleine lening was zonder enige zekerheid.
De kredietkant was niet echt zeker.
Ik ben niet in staat om te werken en niets is mijn naam, maar ik heb niets.
En toch bedankt voor het vinden en helpen van een drie miljoen gewonnen dell in BNK Capital.
Ik was gewoon bang dat het geld niet echt kon gebeuren

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다