Tottenham was een van de twee spellen
LG Cha Myung-suk, hoofd van de senior senioren, is een senior medewerker van de club, maar heeft een lange coachcarrière en heeft een sterke relatie met spelers. Hij heeft vooral werpers Lim Chan-kyu, infielder Kim Yong-yu en 'Tom and Jerry' Kemistry (?). Het lijkt erop dat hij een teef is, maar het is een honkballer […]

LG Cha Myung-suk, hoofd van de senior senioren, is een senior medewerker van de club, maar heeft een lange coachcarrière en heeft een sterke relatie met spelers. Hij heeft vooral werpers Lim Chan-kyu, infielder Kim Yong-yu en 'Tom and Jerry' Kemistry (?).

Het lijkt erop dat hij een teef is, maar het is een honkballer die diep in zichzelf kan worden gegooid. Het is duidelijk dat Kim Yong-sik, die in 13 jaar tijd een gratis agent was, een gesprek had met zijn onderhandelingspartner, Cha Myung-suk, over het aanvragen van een aanvraag om een ​​kwalificatie.

Kim Yong-gil zei: "Ik doe geen 10 miljard gewonnen of gratis agenten, maar ik dacht eigenlijk dat het goed zou zijn om naar de markt te gaan."Na een gesprek met Cha Myung-seok, besloot het team om een ​​vrije agent aan te vragen, en het team bood een symbolische voorwaarde aan: 100 miljoen gewonnen aan contracten en 100 miljoen gewonnen per jaar. Kim Yong-suk zei over de resterende 9,8 miljard gewonnen. Ik vroeg hem hoe hij de resterende 9,8 miljard won zou krijgen, en als ik het niet kon verdienen, zou ik trouwen en kinderen verdienen.
Er zijn slechts zes seizoenen geweest die meer dan 100 wedstrijden hebben gespeeld in de afgelopen 13 jaar, en het seizoen dat in de buurt van de week was, was slechts twee jaar, maar het was meer dan wie dan ook. Zelfs de enige vaste feestdag van de KBO-league-spelers op maandag zwaait met een knuppel in het Jamsil-baseballveld 'Kip' (bating kooi).

Cha Myung-seok, directeur van het YouTube-kanaal, zei over Kim Yong-young: "Hoe goed is het dat een speler in de midden dertig nu speelt, en ik denk dat hij probeert een impuls te geven aan zijn junioren."

Kim Yong-sung zei: "Ik wilde dat de junioren de richting en cultuur liet zien die ze moesten volgen. Ik heb nog nooit iemand verteld wat ik bedoelde, maar ik wilde dat je het zei en zei: "Ik ben in je handpalm."

Sommige junioren zijn met Kim Yong-sung, die de namen van hun junioren niet openbaarden, maar in plaats daarvan zeiden: "Als je niet genoeg hebt, zijn er spelers die maandag verschijnen. Ik zou graag willen helpen, zelfs als ik hem niet persoonlijk bedankte, en ik zou graag beter willen zijn, en ik zou graag willen dat het beter zou zijn, en ik zou graag willen dat het beter zou zijn als een speler, niet als een junior-partner. "

Dit jaar is de leeftijd van 37 jaar in Korea, gisteren en vandaag anders. Kim Yong-yeong zei: "Het duurt lang in de warming-up, maar de beweging lijkt niet te zijn gedaald. Nu, een beetje gek, zegt mijn hoogtijdagen dat ze niet ouder zijn, maar een standaard zijn. Ze zijn nog niet erg goed in beweging. Als je het idee van de leider had, zou je het niet hebben getekend, omdat je het als speler nodig hebt. "Hij verklaarde dat hij dit jaar hard zou rennen naar de volgende basis.

Tottenham heeft het slechtste voorkomen in het scenario van de Europa League in de kwartfinale, maar het is niet het beste. Hij moet een relatief gemakkelijke tegenstander ontmoeten, maar de last van een langeafstandsexpeditie opheffen.

De Europese voetbalbond (UEFA) heeft de finale van de finale van de 16e ronde van de 2020-2021 UEFA Europa League (UEL) gehouden in Nion, Zwitserland, op 27 juli (hierna de Koreaanse tijd). Tottenham, het team van Son Heung-min, ontmoet Kangho Dynamo Zagreb in Kroatië in de 16e ronde.

Tottenham vermeed de strijd tegen de sterke leden van de Europese grote divisies, waaronder Viyareal, ACmilan en Ajax. Bovendien vermeed Tottenham Arsenal en Manchester United, die samen tot de Engelse Premier League (EPL) behoorden.

UEL zal geen zaad toewijzen aan de wedstrijd vanaf de 16e ronde, wat betekent dat ze kunnen worden geconfronteerd met dezelfde competitie. Het voordeel is dat de afstand van 스포츠중계 de mobiliteit tijdens de uitwedstrijd wordt verminderd. Maar de teams van de niveauklasse, zoals EPL, Primera División en Serie A, zijn een grote last om dezelfde competitieteams te ontmoeten in de kwartfinale.

In die zin is het de beste tegenvaller die Tottenham ooit heeft ontmoet. Het Britse medium Futball London noemde Zagreb de meest gemakkelijke tegenhanger die Tottenham ooit in de kwartfinale zou kunnen ontmoeten. Tegelijkertijd beoordeelde het ontmoeten van Arsenal, Man Yu en Ajax als het ergste scenario.

De lange afstandsexpeditie is echter een last: van Londen, Engeland, waar Tottenham ligt, naar Zagreb, Kroatië, is het slechts 1600 kilometer lang.

Tottenham kan niet worden verwaarloosd in een wanhoop van één overwinning en vijf verliezen in de laatste zes competitiewedstrijden. Tottenham moet drie wedstrijden spelen gedurende tien dagen, te beginnen met Burnley op 28 oktober. Na het spelen van de wedstrijd tegen Crystal Reese op 8 augustus, speelt hij Game 1 tegen Zagreb na een pauze van drie dagen.

Tottenham speelt Arsenal en de Noord-Londen Derby tussen Zagreb en Game 1 en Game 2.Na een reis naar Zagreb, die op 12 december naar Korea wordt verwacht, moet hij terugkeren naar Londen en tegen Arsenal in de ochtend van 15 september.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다